парафія "ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО"                        с.м.т. Брошнів-Осада

Українська Православна Церква Київського Патріархату            Четвер, 18.04.2024, 23:45

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2017 » Січень » 13 » Зустріч з бійцями Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор»
19:31
Зустріч з бійцями Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор»

 13 січня 2017 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулася зустріч з мужніми воїнами АТО, які добровільно стали на захист Батьківщини і з честю боролися за нашу свободу і єдність – з бійцями Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор». До бібліотеки завітали голова обласної організації Національно-визвольний рух «Правий сектор» друг  «Птах», командир 4-ї резервної сотні  Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» Івано-Франківської області друг «Педро» та керівник служби безпеки в обласному штабі НВР «Правий сектор» друг «Поет».

      Молитвою зустріч розпочав військовий капелан отець Іван Креховецький. Отець Іван привітав усіх присутніх з Новим 2017 Божим роком, з Різдвом Христовим і наступаючими Йорданськими святами та зазначив, що ворог прийшов на нашу Богом дану землю, а наші воїни, наче ангели-охоронці, захищають Батьківщину, тому правда за нами і перемога, з Божою допомогою, буде за нами. «Благословенні грамоти» митрополита Івано-Франківського і Галицького Іоасафа з рук капелана отримали друг «Птах», друг «Педро», друг «Поет», директор і колектив районної бібліотеки.

    

     Слава Україні і всім, хто захищає нашу землю! Слава і Вічна Пам’ять тим, хто поклав своє життя за нашу країну! Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв, які загинули у боротьбі за Україну.
     Друг «Птах»,  друг «Педро» і друг «Поет» подякували районній бібліотеці і громаді Рожнятова за теплий прийом, привітали усіх з святами і зазначили, що й надалі будуть робити все для того, щоб на Україні запанував довгоочікуваний мир. 

      Від місцевої влади до воїнів АТО звернувся заступник голови районної ради Олег Володимирович Понайда. «Нехай Господь Бог охороняє Вас і дає здоров’я, хай допомагає Вам у всьому. Мирного неба над головою і рідної землі під ногами» – побажав Олег Володимирович і зазначив, що з такими мужніми синами Україна обов’язково переможе.

     Наш земляк, боєць Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» Володимир Ликтей привітав побратимів і зазначив, що вони є гідними нащадками великих прадідів, в чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух свободи. Він також представив бійців ДУК «Правий сектор» з нашого району, які були присутні на зустрічі, розповів про фронтові будні бійців на передовій.

      Міцного здоров’я, добра і всіх гараздів побажала бійцям директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак. «У нашій світлиці вже відбулося багато зустрічей з воїнами АТО, був у нас незадовго до загибелі і друг «Семен». Ми горді з того, що маємо честь приймати таких мужніх Героїв. Ми не хочемо, щоб Ви віддавали свої життя, ми хочемо і молимося, щоб Ви здорові повернулися додому до своїх сімей, до рідних і близьких» – сказала Марія Василівна.
      Присутні переглянули відео присвячене воїнам АТО та відзняті нашими земляками сюжети на передовій. В бібліотеці організовано книжкову виставку «Чия відвага, того й перевага». 

Дорогі наші воїни АТО!
Спокій наших домівок і спокій рідної землі – у ваших надійних і сильних руках. Поки є Герої, які понад усе і попри все захищають мирне майбутнє наших дітей, ми обов’язково переможемо. Нехай ваші сила і мужність, честь і відвага завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Молимось за вас – захисники України!

http://librozh.at.ua

Переглядів: 970 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Біблія

Молитовник

Наш банер

Вхід

Пошук

Календар

«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Новини cerkva.info